hits

VEGEN TIL MÅLET KAN VÆRE VANSKELIG! 

Uansett hvilke mål man har satt seg,så vil man komme til perioder hvor det kommer til å bli veldig vanskelig og ting kan stoppe helt opp. Jeg har lagt merke til at det er mange som kommer med de samme problemene til meg og det er mange som kontakter meg akkurat i den perioden det blir hardt. Det jeg bruker å spørre vedkommende om er "Har du gjort et forsøk på å presse deg over det lille berget selv?" - Noen vil svare ja,men utifra andre spørsmål jeg stiller dem så finner jeg fort ut at det var heller et stort ønske og ikke et faktum. De som velger å svare "nei" - er de som er ydmyk nok til å innrømme at de trenger litt hjelp. Man skal aldri være flau eller skjemmes over at man trenger et dytt i ryggen innimellom,uansett hva det gjelder. Det er veldig viktig å innrømme ovenfor seg selv at det er ingen skam å be om hjelp,men heller et veldig bra alternativ for å nå det målet man har satt seg.

På vegen til målet så er det alltid viktig å minne seg på HVORFOR. Hvorfor har du satt deg det målet du har gjort og hva kan du bruke det til videre. Skal du sette deg et nytt mål når du har nådd det første,eller vil du bare stoppe der og være fornøyd!?

Jeg mener at det er ALLTID rom og tid for forbedringer.Du når målet ditt og det er da jeg virkelig håper at du innser hvor utrolig godt det er å være deg. Du skal ha lyst på mer! Du har fått smaken av suksess og mestringsfølelsen er så deilig at dette er noe du ikke får nok av. Klarer du å få hode ditt,følelsene dine og psyken din til å bli avhengig av akkurat det å gjennomføre noe og blir belønnet med å se forandringene - da er du best og kan bli enda bedre!

Forestill deg ei trapp. Man begynner selvsagt helt nederst når man er på bunn,du begynner å gå opp alle de trinna og du vet godt at du skal helt til toppen av alle etasjene. Sånn ca midt på - vil du begynne å tenke.Du tenker kansje "hva holder jeg på med?" - "dette går ikke" - "det er så innmari langt igjen" . Jeg kan gi deg svarene med engang.

Det du holder på med er at du satte deg et mål som du skal gjennomføre og nå!

Klart det går! Du er jo allerede påveg så det er ikke noe poeng i å stoppe opp der!

Ikke se på det som en lengde,men se heller på det som en opplevelse og du vet hva som venter deg i mål. Følelsen av 100% gjennomførelse og seier!

 

Stå på alle sammen med det dere holder på med og planleggingen av neste mål!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.