hits

DE ER GUIDER FOR OSS GJENNOM LIVET! 

Hei alle sammen!

Spørsmål og problemer renner stadig inn på mailen min og det er veldig spennende for meg å se utviklingen av denne bloggen. At det skulle bli et verktøy som så mange benytter seg av,synst jeg er helt fantastisk! Så takk for at dere gir meg sjangsen og fortsett gjerne med å kontakte meg om det skulle være behov for det.

Jeg tenkte jeg skulle minne dere på noe som er veldig viktig for oss alle å huske på. Vi vet jo alle det at det vil komme til å oppstå bulker og humper på livets sti. Det er kjærlighetssorg,økonomiske problemer,feiler og tabber man gjør,sårer andre mennesker osv. Mange av de tingene vi foretar oss som skader oss selv eller andre rundt oss vil mest trolig slå inn på samvittigheten vår. Det drar oss lenger ned i dritte og til slutt kommer vi til et punkt hvor det er så vanskelig,at man ikke ser noen utveier eller løsninger.

Ikke få panikk,ikke vær redd. Mange av oss er så heldige at vi har de viktige guidene i livene våre tilstede,ennda. Jeg snakker selvsagt om foreldrene våre. Vi er så heldige at vi har både mor og far som alltid er der for sine barn. Bare for å ha sagt det med engang - ja,jeg er klar over at mange også ikke har foreldre eller bare har en av de,av forskjellige grunner. Det er trist at det har blitt sånn og det er trist om man aldri har hatt kontakt med en av de eller begge. Men la meg nå bare få frem poenget mitt her.

Uansett hvor langt nede man kan være og uansett hvilket problem man har,så kan man bruke sine foreldre. De lytter,støtter og forstår deg. De vil alltid være noen av de viktigste brikkene i livet. Noen ting er kansje litt flaut å dele med dem,men det burde det ikke være. De vet så mye mer om deg allerede enn du selv tror.

Personlig har jeg et veldig godt forhold til mine foreldre.De er ikke skilt og har holdt sammen i mange år.Til tross for at jeg ikke er enebarn og må dele de med mine søsken -så gjør de en fremragende jobb med å fordele sin oppmerksomhet til oss alle.De er de to menneskene i livet mitt som vet mest om meg og som har guidet meg gjennom livet frem til jeg var klar til å forlate redet og klare meg selv. Men fortsatt merker jeg behovet for å benytte meg av dem og støtten de er villig til å gi meg. Jeg,som så mange andre,har gjort mange feil i livet og noen ganger har det endt med at jeg har skuffet de veldig. Men likevel så står vi sammen og er sterke som en familie. Tilgivelsen er alltid tilstede,men det er klart at ting blir husket.

Bruk dine foreldre,uansett hva det er. Du skal aldri skjemmes over å gråte på deres skuldre eller dele en flau hemmelighet.De har sett deg vokse opp og de vet hva du trenger. De er guidene i livet ditt og skal sørge for at du har det bra,lengst mulig.Til syvende og sist så er det jo vi barna som må støtte de og hjelpe de når de blir gamle å ikke klarer å gjøre så mye selv.

Vær gla i de og gi de en god klem eller en koslig sms i løpet av dagen! Gi de en ekstra oppmerksomhet og minn de på hvor høyt du verdsetter og elsker dem!:)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.