hits

HVA ER VEL LIVET UTEN?

 

 DET SOM ØDLEGGER OSS MENTALT OG PSYKISK - ER TANKEN PÅ HVORDAN VI SER FOR OSS AT LIVET SKULLE VÆRT!

 

 

Nå har jeg fått en spennende case som har ført til at jeg måtte vri hode mitt en del,før jeg fant svaret for vedkommende. Å jeg ser allerede nå at dette her er en prossess som kommer til å ta en stund.

Men uansett - et av spørsmålene fra vedkommende,etter en lang forklaring på situasjonen sin,så kom spørsmålet "hva er vel livet uten?" 

Det finnes uendelige alternativer som kan være knyttet til akkurat dette spørsmålet.

Hva er vel livet uten,venner? 

Hva er vel livet uten,familie?

Hva er vel livet uten,penger?

Hva er vel livet uten støtten og hjelpemidlene rundt en?

Livet er nok mye mer verdt enn spørsmål om hva er vel livet uten. Det er så mye mer man kan gjøre ut av livet sitt,uansett. Ikke dra deg ned i møkka ved å stille deg selv det spørsmålet der,opp til flere ganger om dagen. Kansje til og med ut i fra hva du gjør. Livet skal ikke leves sånn,ikke for noen! Du skal heller finne svar på ting som "Hvordan kan jeg skaffe meg flere venner?" - "i dag må jeg besøke litt av familien" - "Jeg burde kansje skaffe meg en ekstra jobb i tillegg til den jeg allerede har" !

Se fremover,finn løsninger,så vil du stå igjen med så utrolig mye til slutt! 

Det er ikke om å gjøre å ha flest venner på Facebook! Det er heller ikke om å gjøre å ha flest Likes eller Følgere på Instragram og andre sosiale medier! 

Sett deg ned,tenk litt,sett fokus på ditt eget liv og begynn! Sett deg selv forran alle andre en stund så vil du oppnå det du har søkt etter så lenge!

Det er bare en vinner i livet ditt. Å den vinneren er DEG!

 

5 kommentarer

iamemma

04.02.2016 kl.05:20

BRA OG GODT SKREVET :) ØNSKER DEG EN GOD DAG!

Mentaltrener

04.02.2016 kl.07:22

iamemma: Takk skal du ha:) Ha en fin dag selv!

klesdesignes

04.02.2016 kl.22:11

Utrolig godt skrevet! Takk!

Birgitte

12.02.2016 kl.00:13

bra skrevet. Virket noe filosofisk, men bra :) Hehe. Har nemlig hatt en personlig og oppmuntrende samtale med min professor "lærer" i exphil her på mandag.

Fordi jeg ikke har hatt det så lett den siste tiden, og fordi jeg ikke bestod faget i høst (hadde samme person som lærer da og. Så jeg har fått tillit til han ja).

Mentaltrener

12.02.2016 kl.12:14

Birgitte: Hei! Det skal være litt filosofisk for å fange oppmerksomhet eller få frem poeng på en spennende og direkte måte;) Det er godt å høre at du har funnet en person i livet som kan hjelpe deg med det spesifikke. Jeg las det siste innlegget ditt også - for å skjønne litt mer,og det endte jo godt. Stå på videre:)

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.