hits

DET KAN DESSVERRE ALDRI BLI SLUTT PÅ MOBBING! 

Hvor ofte tar du deg selv i å se på noen og tenke vertfall 2-3 negative ting om den vedkommende du ser på gaten? Det trenger ikke være noe veldig slemt noe og du vil mest trolig ikke få dårlig samvittighet heller. Du kommer til å gå videre og etterhvert se på den neste vedkommende,og igjen tenke på samme måte. Det er ikke det at det er slemt eller grusomt gjort å tenke sånn. For du vil også finne noe positivt hos den vedkommende du ser.

Er det mobbing? Nei,det er nok ikke det. Det er en slående stor forskjell på det å ha en mening om noen og det å mobbe. Det er bare det at når man mobber noen så gjør man så mye mer ut av den meningen man velger å sette seg, for den vedkommende.

Ja,lag deg gjerne en mening om noen og finne så mange ting du synst er feil på det mennesket.Så lenge du holder kjeft om det og holder det for deg selv,så blir det hverken mobbing eller uthenging,og ingen kommer til å bli såret.

Ser du noen som mobber andre,så skal du ALDRI være redd for å være den som setter en stopper for det og sier fra. Det er ikke greit å mobbe! Det kan knuse noen på så utrolig mange måter og for å sette det hele på spissen - det kan til slutt føre til døden for noen.

Men nå har det seg sånn at det er umulig å få slutt på både mobbing,hetsing og uthenging. Det er forferdelig å måtte si det,men for noen så er det dessverre bare en del av livet. Det vi kan gjøre er å vise at vi som ikke mobber er også vi som backer up - vi stiller opp for de stakkars ofrene her ute som ikke tørr å si fra når nok er nok!!

 

VI ER MANGE,VI ER FLERE OG VI ER STERKERE!!

SLUTT MED MOBBING!!

3 kommentarer

MarieHolen

09.02.2016 kl.20:51

Helt enig! Kjempebra skrevet. Synes det så fælt med de som bare står å ser på at noen bli mobba, det er jo mobbing det og på en måte mener nå jeg. Det med at vi må holde kjeft om de negative tankene vår om andre personer er så sant for det er så mange som baksnakker andre. Selvom den personen ikke hører det så kan det føre til at andre også tenker negativt om offeret og da kan jo han/hun miste noen "venner" på grunn av det... og det er ikke fortjent.

Mentaltrener

09.02.2016 kl.22:52

MarieHolen: Det er godt å se at det er flere enn meg som deler samme mening og tanker om dette temaet. Du er en av de som har skjønt det og håper virkelig du er med på å spre dette videre. Det er kansje ikke mulig å stoppe all mobbingen - men det er mulig at vi står sammen og forebygger at det IKKE forekommer mobbing! :)

Følg meg videre.

klesdesignes

10.02.2016 kl.15:09

Er heilt enig. Det er så mye bedre og en kan føle seg mye sterkere selv og. Med å hjelpe andre til å si ifra. Eller å si fra for noen andre. Det å vise at en er der for andre. Det gjør at en selv kan og se at en klarer det for en selv!

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.