hits

VERDIER I LIVET!

  

Verdiene vi har i livet vårt er veldig viktige for hvordan vi trer frem som person. De er såkalte sosiale forsterkere for adferd - for å si det på den måten.

Hvilke verdier har du egentlig og har du noengang stilt deg selv det spørsmålet?

Når jeg skal hjelpe noen med å finne ut hva man vil i livet eller hvor man skal begynne for å i det hele tatt finne startstreken,så bruker jeg å stille de akkurat det spørsmålet. Som oftest har de ikke svar på det eller det vil plutselig komme frem litt senere ut i dialogen. Det som er fantastisk med å klare å finne sin egen verdi,er at det gir deg en pekepinne på hvordan du ønsker å leve livet ditt. Det kartlegges og du finner til og med ut hvor det vil bli vanskelig og hvor store mål du burde sette deg i fremtiden. Bare husk på at når du finner den viktigste verdien for deg - så må du alltid tenke litt lenger en nesetuppen og tenke i retning av risiko og uforutsigbarhet. 

Men prøv,tenk deg litt om nå og finn ut hvilke verdier du har og dra frem den viktigste verdien for deg. Kan du leve opp og etter den verdien eller kan du ikke? Om ikke,så burde du tenke i andre baner og finne en annen. Du vil garantert finne en som beskriver deg som person og som drar frem det beste i deg om du klarer å sette deg delmål for å kunne klatre til toppen av den verdien!

 

Lykke til og ha en fin helg!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.