hits

DET ER OPP TIL DEG!(Bilde fra google)

 

Du sitter der med dritt opp til halsen! Du sitter der og synst synn i deg selv! Du sitter der og har tårer i øynene,fordi du ikke ser noen utvei! Hva skal du gjøre?

DET ER OPP TIL DEG!

Det er jo typisk at når noe først inntreffer som ikke er av det beste slaget,så kommer det alltid med mye bagasje. Den klassiske "er det ikke typisk?". Dette er jo gjerne noe man ikke kan gjøre noe med. Jeg tror at det er bygd på tilfeldigheter og kan derfor ikke forhindres at det kommer,da du ikke vet når. Men det kan stoppes så fort som mulig etter at man har fått kartlagt situasjonen.

DET ER OPP TIL DEG!

Å sitte der med negative tanker som gjør at du graver deg så langt ned og følelsen av alternative utveier bare blir mindre og mindre - er noe av det DUMMESTE du kan gjøre! Jeg kan si det akkurat sånn jeg mener det er, og det er at: Det er IKKE synn i deg! DU kan gjøre noe med det!

DET ER OPP TIL DEG!

VÆR TØFF OG MØT DIN MOTSTAND MED HELT OG FULLT HJERTE!

IKKE SITT Å VENT PÅ AT DET SKAL SKJE! DU SKAL FÅ DET TIL Å SKJE!

DET ER OPP TIL DEG!

3 kommentarer

Hege Kristin

25.02.2016 kl.11:30

enig! :)

Mentaltrener

25.02.2016 kl.18:33

Hege Kristin: Godt å høre at noen deler samme mening:)

klesdesignes

06.03.2016 kl.10:55

Helt enig! Det beste er å høre på sin egen vilje. Det en har lyst til selv!

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.