hits

RIKDOM AV PENGER ER IKKE ALT! 

 

Det er ordtak som sier at "penger er alt" - "rikdom gjør man lykkelig" osv.

Ja,er det egentlig sånn det er? Jeg har selv merket at mitt humør og min lyst til å innhalere inn mest mulig av hverdagen,blir større av å vite at jeg har penger på bok. Det å kunne gå inn på nettbanken sin og se en solid og brukelig saldo,gjør noe med et menneskets-sinn. Klart man blir gladere av penger! Sånn er jo det bare! Men bir du lykkelig og føler deg urørt av å ha mye penger tilgjengelig?

Føler du at du er bedre enn andre og kan klatre opp på din store hvite hest og ri avgårde i solnedgangen med nesen i været?! Er det et tilfelle så synst jeg det er veldig dumt og beklagelig på dine vegne. Du har kansje jobbet hardt for pengene og mener du fortjener dem. Selvsagt gjør du det! All skryt til deg som har tatt deg til mot og skaffet deg en jobb som gjør at du kan brøfø deg selv og de du evt forsørger!

En påminner for dere som mener at "penger er alt" og at "rikdom gjør man lykkelig"....

Penger ER ikke alt,men det styrer nesten alt! - Rikdom gjør man lykkelig,men den rikdommen som innebærer familie,tro,venner,kjærlighet og viten om at man har så UTROLIG mye støtte rundt seg,er så mye mer verdt enn enhver rikdom i penger.

Fortsett og tjen penger for å kunne kjøpe det man trenger,til seg selv eller for å kunne gi bort litt av det til noen andre som trenger det.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.