hits

GRATULERER ALLE KVINNER! 

 

Gratulerer med den internasjonale kvinnedagen,damer:)

Hva skulle vi menn egentlig gjort uten dere som holder oss i ørene og setter ned foten,i det vi skal til å gjøre noe dumt. Vi menn har så utrolig mange rare ideer opp i hodet vårt,som så absolutt virker som en kjempe bra ide. Men,når vi skal sette det ut til verks,så viser det seg at det ikke alltid går som det skal og som det var tenkt:)

Dere fortjener denne dagen og at dere blir satt pris på,alle sammen!:)

Faktum: Den internasjonale kvinnedagen feires hvert år den 8 mars. En nasjonal kvinnedag ble først arrangert i USA i 1909, mens en internasjonal dag ble vedtatt året etter i København. Over 100 kvinner fra 17 ulike land deltok. Dagen ble etablert for å hedre bevegelsen for kvinners rettigheter og å bygge opp støtte for allmenn stemmerett for kvinner.

2 kommentarer

Jens

08.03.2016 kl.12:21

Er det virkelig behov for en kvinnedag? Les mer her https://verdensveg.wordpress.com/2016/03/08/et-behov-for-kvinnedag/

Mentaltrener

08.03.2016 kl.14:15

Jens: hehe,om det er behov for en kvinnedag - det er noe som har bitt,som mange andre dager og tider vi feirer og snakker om. Kvinnedagen er en fin gest!

Takk for bidraget.

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.