hits

DUM ELLER? UTROSKAP? 

Mange spør meg om hvorfor folk lyver og hvorfor folk plutselig blir kalde når det kommer til følelser

Rettere sagt: "Han/hun lyver til meg,jeg bare vet det...hvorfor tror han/hun at gresset er grønnere på den andre siden??! Jeg gir han/hun alt!"..

Jeg vet som sagt ikke svaret på alt eller alle mulige problemstillinger. Men jeg kan si min mening på en hard og brutal måte som tydeligvis har hjulpet mange i å ta de rette valgene og endt opp med å komme tilbake til meg for å si takk og skryte meg opp i skyene.

Jeg er ikke ute etter ros eller ris! Jeg er ikke ute etter et visst antall "takk" og heller ikke ute etter flest mulig følgere! Som jeg sier til mange andre hele tiden at "Ta et valg om å gjøre noe" . Dette ble mitt valg - jeg vil gi av meg selv i håp om at andre mennesker kan innse hva de burde gjøre og ikke burde gjøre.

Akkurat dette spørsmålet som vedkommende har sendt til meg,velger jeg å svare på her sånn at alle kan lese det og ta det med seg videre om de sitter i samme situasjon.

Problemstillingen er at vedkommende ikke stoler på at samboeren er helt tro. Samboeren viser små tegn til løgner hele tiden og viser mindre interesse for sin kjære.

Nå tenker sikkert et flertall av dere at "Fy f! For en utro j****! " og "dropp samboeren din,det er ikke verdt det! " osv.

Nei! Det trenger ikke bety at samboeren er utro i det hele tatt! Det trenger ikke bety at samboeren går bak ryggen på sin kjære for å såre! Vi må huske på at alt vi gjør som mennesker og individ - gjør vi for en grunn. Alltid! Uansett hva det er så gjør vi det fordi vi TROR det er det beste for seg selv,først og fremst! Den egoistiske tankegangen angriper hodet ditt i høy fart,SPESIELT - om det er noe som er på kanten til "ulovlig" og som gir deg en god tilfredstillelse! Det noe vi kaller "The Forbidden Fruit" - som de fleste kjenner til. Å vi alle vet hva som menes med det.

NEI! Jeg mener ikke at utroskap er greit,for det er det overhode ikke og det kommer ALDRI til å finnes en god unnskyldning for å være det!

Men til vedkommende som er tvilende på sin samboer: IKKE ta noen overilte valg som gjør at det plutselig er DU som knuser forholdet og kjærligheten ved at du viser null tillit til din kjære! IKKE tro det verste med engang,men samtidig heller ikke slipp garden helt ned. Å det er klart at om samboeren er utro så har du allerede havnet øverst på listen over de som fortjener SÅ SINNSYKT MYE BEDRE,enn vedkommende som sårer deg på den måten der! Vær på tåhev,se etter de forskjellige tegnene som hentyder til at mennesker lyver. Jeg kommer til å skrive til deg på mail hvilke tegn du skal se etter og hva du kan spørre om eller hvordan du kan oppføre deg for å dobbeltsjekke om vedkommende faktisk lyver til deg.

Til dere som også vil vite noen triks for å se hvordan mennesker lyver så send meg gjerne en mail: mentalhjelp.blogg@gmail.com  !

Så vil jeg bare si at jeg er ikke ute etter å ødlegge noe forhold for noen - men jeg gir dere et verktøy for å kunne overleve tilvsomme tider i et forhold!

Til dere som velger å være utro: Hvorfor være utro? Bare stikk i stede! Utroskap er ikke feil - men det er et valg! Du har valgt å være en forbanna idiot resten av livet!

 

 

God påske alle sammen!

3 kommentarer

24.03.2016 kl.12:19

Frykt er det som ødelegger de fleste forhold

Mentaltrener

24.03.2016 kl.13:38

Anonym: Hei! Ser hva du skriver og lurer litt på hva du mener med det? Frykten for at man blir gått bak ryggen på?

irmaelisabethh

24.03.2016 kl.13:15

Skikkelig bra innelgg, og veldig sant! God påske

-Gjerne ta en titt på bloggen min, den er ganske ny og jeg har skrevet et innlegg jeg ønsker å formidle til dere der ute. Spesielt jenter!

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.