hits

INGEN FORANDRINGER!La denne tilbakemeldingen til en av mine lesere som trengte min hjelp - være en pekefinger til dere andre som vurderer å be meg om det samme:

 

Du sier du har forandret deg og blitt til noe bedre.

Du sier takk til meg for at jeg har hjulpet deg dit du er i dag.

Du sier du har det så mye bedre med deg selv.

Du sier at alt er lettere for deg og du er stolt over deg selv.

Nei! Du har IKKE forandret deg! Jeg trenger ikke noen takk i utgangspunktet og jeg har ikke hjulpet deg dit du er i dag! Det har du ikke klart selv engang! Du har det jo ikke noe bedre med deg selv du, det ser jo både jeg og alle andre rundt deg! Ting er jo ikke lettere for deg! Du må gjerne kle på deg den stoltheten du mener du har opparbeidet deg og fortjener over egen innsats - men alt vi har snakket om og all tiden jeg brukte på deg,har tydeligvis ikke hjulpet! Du kan ikke forvente at så lenge jeg er i livet ditt,så skal alt gå bra og du føler deg sikker på deg selv. Du kan ikke forvente MIN hjelp helt fra vi startet og livet ut! Det er meningen du skal klare deg selv,det er meningen du skal stå for alt du har sagt til meg og fortalt meg med glimt i øyet at du har gjennomført og fått til! Det er meningen du SKAL SNAKKE SANT!

Det er ikke meg du lurer på noen som helst måte!

Det er ikke meg det kommer til å gå utover!

Det er ikke meg som blir mentalt straffet og går på en smell!

Det er ikke jeg som tar på meg min falske genser,med min falske logo,gir alle rundt meg et falskt smil og later som at alt er bra!

Du skal få en sjangse til med min støtte og min bistand - MEN - det vil stilles veldig strenge krav og en hel del offring fra din side!

 

Jeg kan godt gjøre en kjempe innsats jeg for å hjelpe de som velger å gi meg sjangsen til det. Men ikke lur dere selv til å tro at det er MEG det går utover om dere feiler men lyver om det og sier at alt er bra!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.