hits

MYE BLIR FØLT PÅ OG SKREVET OM, MEN....

Det er fantastisk å se hvor mange som bruker blogg.no- som et verktøy for å fortelle om seg selv og deler mye av livet sitt på den måten. Dette er jo kjempe bra! Mye som blir skrevet er jo også til stor nytte for andre lesere som innser at de sitter i samme situasjon i livet og bruker dine ord for egen vinning. Det er jo enda mer fantastisk! 

MEN, jeg synst at de som faktisk skriver så mye om seg selv og om alt de gjennomgår og hvordan de tenker osv - bruker så utrolig mye tid på å skrive om alt det negative?! Uansett hvor langt nede man kan være og hvor utrolig trist livet er akkurat idet man skriver innlegget sitt - så prøv å smett inn noe positivt! Det man ikke tenker så mye på som "innleggsforfatter" når man skriver sånne ting,er hvor mye vann på mølla man faktisk gir til de som sitter i samme situasjon og de til slutt innser hvor sinnsykt kjipt livet deres faktisk er! Man gjør en god jobb ved å dele så mye av sitt liv til andre mennesker,ja! MEN - du gjør en ENNDA BEDRE jobb,ved at du legger ved løsninger på problemet! Hvordan du har tenkt til å takle det eller hvor langt du har kommet i prosessen til forbedring!

Selvsagt,det er lett å si at "om du blir dårlig av innleggene mine,så la vær å les dem da!"...Så blir man spotta av andre lesere fordi vedkommende som leste akkurat det innlegget, ordlegger seg feil i kommentarfeltet. 

Det er ikke sånn det skal være og det er heller ikke sånn det skal fungere! 

Du legger ut ting for en grunn,tenk på alle du hjelper - men tenk mer på de som ikke tørr innrømme at det hjalp og derfor utrykker seg med sjalusi over hvor langt du har kommet i din prosess i din situasjon, og derav skriver noe uheldig i kommentarfeltet. 

Viktig! Så håper mange av dere allerede tenker sånn og for de som ikke gjør det - at dere begynner å tenke sånn.

 

Ha en fin dag alle sammen!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.