hits

VI SKAL HA LYST PÅ MER!!

  

 

Det er mange som alltid vil ha mer. Alltid! 

Det er mange som også synst det holder med bare litt til. Bare litt!

Det er mange som ønsker begge deler,men der stopper det. Det blir bare med ønske!

Hvorfor? Hvorfor skal det stoppe opp der for deg? Hvorfor i alle dager skal du bare sitte å ønske å ønske og ikke gjøre en dritt med det?! 

De som vil ha mer,de FÅR mer! De TAR mer! De satser stort og kjemper til de har fått sin kvote. Å når de har fått den,hva vil de da? Jo,selvsagt HA ENDA MER!! ALLTID!! Det er beundringsverdig at de som VIL - de overbeviser seg selv om at DE KAN!!

Å hva med de som synst det holder med bare litt til? Hvorfor skal det holde med "bare litt til" ?! Når du har fått kloa i det "bare litt til" - som ofte viser seg å være en liten del av noe STORT og noe MER! Hvorfor skal du da "BARE HA LITT TIL"?!! TA ALT!! Du har jo allerede kjempet deg frem til den lille delen av noe du ABSOLUTT var ute etter i utgangspunktet!! Vis deg sterk og ta det du fortjener,som ALLTID vil være MYE mer enn du tror selv!!

SLUTT med å bare gå rundt å tenke på saken! SLUTT med å gå rundt å ønske både det ene og det andre!

VIL DU HA DET - SÅ KJEMP DEG FREM TIL DET OG GJØR DEG FORTJENT TIL DET!!

VI SKAL HA LYST PÅ MER!

Det kalles suksess og skal gi deg mersmak av akkurat det!

3 kommentarer

Svein Marius Bjørnli

13.04.2016 kl.22:15

Fin blogg :)

Ta gjerne en titt innom min <3

http://smariusb.blogg.no/

Mentaltrener

13.04.2016 kl.22:22

Svein Marius Bjørnli: Takk skal du ha og i like måde:) Følg meg gjerne for mer.

tanketromling

14.04.2016 kl.05:59

Ja det er et triks for å gjøre oss til slaver av det kapitalistiske systemet. Vi skal aldri være fornøyde. Vi skal alltid ville ha mer.

Den dagen du får kontroll på dette er du en farlig person for systemet. Så systemet frykter slike mennesker. Men bra du kjemper imot.

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.