hits

KLART EN STABIL MENTALITET HJELPER! 

 

Mentaliteten til hver og en av oss er tilstede hele tiden! Det er utrolig fantastisk at vi fungerer som vi gjør. Mentaliteten vår kan vi også bestemme oss for å bruke enda mer akkurat når vi føler for det! Så når trenger vi det egentlig mest? Det er sikkert utrolig mange forskjellige meninger på akkurat det spørsmålet. Å det er jo ikke noe å diskutere så altfor mye på - for vi alle har våre grunner til å måtte dra frem den ekstra mentaliteten vår når vi selv mener det behøves mest!

De gangene vi føler at det ikke går? KLART det gjør! Du går jo alltid inn for at det skal gå! Du vil jo at det skal gå! Da skal du ALLTID dra frem det lille ekstra og enda litt mer,for å gjennomføre det du allerede har startet på!

Noe jeg priser høyt og som jeg alltid tenker veldig ofte er: ALDRI GI OPP!

Uansett hva det er man prøver på og uansett hvor umulig folk sier det kan være - så må du vite at det er på det tidspunktet bare en person som kan få det mulig! Det er bare en person som kan vise ovenfor seg selv og alle andre at det IKKE ER UMULIG! Det er deg! Bare deg og ingen andre! DU skal kjøre på og knuse alle teorier om at det ikke er mulig å gjennomføre det! Klart du kan!

DU SKAL!

DU kan fordi du har en super god og stabil mentalitet! Pluss at du har en bonus - DU kan tøye den og dra frem så mye mer av den AKKURAT NÅR DU VIL!

Bruk den mentaliteten du allerede har i deg og tren den!

 

Én kommentar

frekkfrue

27.04.2016 kl.16:31

Jepp, aldri gi opp. Ting har en tendens til å gå bra til slutt. Om så ikke er tilfelle så liggger det en egen tildredstillelse i det å "ikke gi opp" i seg selv.

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.