hits

GJØR DET DA! HVORFOR NØLER DU?!! 

Ikke gidd å tenk tanken om du ikke har tenkt å gjennomføre det!

Ja,jeg sier det rett som det er. Du er ikke den eneste der ute som har følt at det letteste for deg og alle andre hadde vært om du ikke var tilstede lenger. At du selv tar det valget å avslutter det når DU mente det er nok. At du er så langt nede at redningen virker  så utrolig langt borte fra deg - og du velger å løse det på den enkle måten. Hvorfor i alle dager skal du sitte der å si at "det er nok det beste for alle andre, at jeg ikke er tilstede lenger" ??! HVA, gir deg rett til å komme med sånne syke påstander som det der? DU har INGEN RETT til å påstå hva som er best for alle andre! IKKE på noen måte!

For de som lurer på hva jeg snakker om, så er det så enkelt forklart - Å ta livet av seg selv!

Som jeg alltid gjør så sier jeg ting rett ut og det kan sikkert virke støtende for noen.

Til dere som sitter der ute og vurderer å ende livet på den mest feigeste måten som finnes! :

Skjerp deg da! Du sitter der sikkert og synst synn i deg selv. 

Du sitter der og angrer på noe, eller mye du har gjort!

Det hjelper ikke å sitte og planlegge HVORDAN du skal gjøre det. 

Du kommer til å bruke masse unødvendig tid og energi på å planlegge noe du helt sikkert ikke kommer til å KLARE å gjøre engang!

Første gangen vil du feile! Andre gangen vil du feile og gangen etter der..... DRIT I DET! GLEM DET! 

Skal du være så utrolig dum,tafatt,pysete og IKKE MINST EGOISTISK - og ta livet av deg selv??!! 

Gjør det da! Hvorfor nøler du? Å mens du vurderer det, så husk å ta med alle du kjenner,alle dine kjære,nærmeste,familie,venner,barna dine,kona di.... Husk å putt dem opp på "beklager" lista di og i "sorry" brevet ditt, som du skriver før du gjennomfører det.....

Det er ikke sånn det skal funke og heller ikke sånn det skal vær! 

Du har fått en start, en puls, et hjerte og til slutt en rytme - til å begynne med.. Ta vare på den og ikke la alt det som dine foreldre og dine nærmeste har blitt med på å skape for deg,rundt deg... ikke la ALT DET være forgjeves for de... Ikke vis din takknemlighet ved å forsvinne fra deres liv, bare fordi du har det vanskelig og ikke akkurat tatt de smarteste valgene i livet! De er der enda! Noen er der for deg - du må bare bruke det, min venn!

Aldri gi opp! Ta et godt tak rundt håndleddet og føl pulsen din...Kjenn etter at du er i live og hvor godt det er å faktisk fortsatt puste.

Hjerte ditt dunker ikke BARE for deg selv - men for så mange andre rundt deg også, som ser på deg som en stor verdi i deres liv! De trenger deg akkurat sånn DU trenger de!

Så ikke vær feig! Bli her og vis frem styrken du har funnet i deg selv! DU er noen og DU er noe!

2 kommentarer

29.05.2016 kl.00:08

Takk❤

Mentaltrener

29.05.2016 kl.00:35

Anonym: Bare hyggelig!

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.