hits

HELT KLART!! 

Det er faktisk så enkelt.

Det er helt klart! Hva som er klart, det vet du kanskje ikke akkurat nå. Men har du muligheten til å finne det ut? Selvsagt har du det!

Hvor ofte har du ikke tenkt "ahh! Det er sånn det er! Selvsagt! " - ila en dag? Veldig ofte!

Hvor ofte har du ikke tenkt  "Det er klart jeg er best! Det er klart jeg kan!  " - ila en dag? Altfor sjeldent!

HVORFOR gjør du det første så ofte - men ikke gjør noe mer ut av det? 

HVORFOR gjør du det andre så sjeldent - når det er sånn du burde tenke for å "forfremme" deg selv?!

Måten du tenker på er så utrolig viktig og du burde virkelig bruke litt ekstra tid på å rette deg selv. Spesielt når du kjenner at du holder på å dra ned deg selv og degradere deg. Du fortjener jo helt klart å være på topp! Til enhver tid! Hele tiden! KONSTANT! Vi alle har hver vår måte å overleve dagene på. Vi har hver vår måte å finne de viktige løsningene for oss selv! 

Man må jobbe med tankene, hele tiden. Uansett hva det er som gnager deg - om det er pga deg selv eller noen andre,så har vi tendenser til å overtenke ting,bryter oss selv ned og til slutt, sårer oss selv. Ikke gjør det! Det er sikkert mange som nå sitter å tenker at dette er lett for meg å si. Lett eller ikke - dette er bare sånn det er! Du velger selv hva du vil tenke mye på og hva du vil legge bort! Det er et VALG du selv tar og ingen andre! 

Jeg sier ikke det skal være lett å gjøre det - men jeg sier at DET ER MULIG! HELT KLART!

Føl litt på dette og tenk på det. Prøv det! For det er klart du kan! Helt klart.

2 kommentarer

Personlig Utvikling

24.06.2016 kl.01:51

Veldig bra innlegg. Når eg leste den siste setningen din, som for meg betydde: "Skal eg slå av datamaskinen og se BREXIT på TV? (Sikker veldig interessant og faktisk nyttig også) eller skal eg jobbe med visjonen for framtiden min 1 time til?

Så er det klart at eg kan jobbe med framtiden 1 time til, men det er enda enklere å se på TV. Men klart eg kan. Livet mitt er kun avhengig av min egen handlingskraft.

Mentaltrener

24.06.2016 kl.13:05

Personlig Utvikling: Det er helt korrekt! Akkurat sånn du tenkte nå og la det frem for deg selv - er akkurat sånn du skal gjøre det:) Fint du likte innlegget mitt!

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.