hits

DnU - Disabled Not Useless

 

 

Hei kjære lesere og trofaste følgere!

Beklager at det har vært lite innlegg her for tiden - men alt står og faller på tid til slutt.

Jeg har nå slått meg sammen med "DnU" - som står for "Disabled Not Useless" .

Denne siden på Facebook er laget av 2 stk som gir seg ut på forskjellige prøvelser og utfordringer. Dette til tross for at den ene av de har et handikapp - som er "ryggmargsbrokk". Dette er noe han har hatt fra fødselen av og han har gang på gang bevist at det ikke har satt en stopper hans store aktivitetslyst.

Referer til mitt tidligere innlegg for en stund tilbake i tid her på bloggen - ang en som sitter i rullestol og ville utfordre seg selv,ved å sette noen hinsides mål. 

Nå har han som sagt, laget en side på Facebook etter at han bare for noen dager siden, kom på forsiden av Romsdalsbudstikke og på toppen hos rbnett.no. Dette boostet han til å,sammen med turkameraten sin,som også er hans motivator - laget en "Page" på Facebook. Målet deres er nå å få motivert andre funksjonshemmede og gi masse inspirasjon til de som er usikre.

Like og Del - DnU (Disabled Not Useless) på Facebook og vis at dere støtter deres ambisjoner og planer om å motivere!

Bare se etter deres logo - som også er på toppen av dette innlegget:)

Ha en fin kveld videre og jeg skal komme med flere innlegg så snart som mulig!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.