hits

FRYKTEN FOR Å SEIRE?!

  

Er det egentlig noe som heter det?

Er det noe som kalles "å frykte det å seire?" 

KLART,det er en følelse som kan beskrives på den måten! Noen kan være redd for å få all den oppmerksomheten rundt det å faktisk oppnå noe stort. Man får en blandingsfølelse av det å like det og det å ikke like det. Hvem liker vel ikke å få til noe? Alle liker det! Alle er tjent med det og ALLE vokser på akkurat den følelsen! Men tilbake til det å bli "satset på" - "heiet på" - det kan nok bli for mye for noen også. Men en ting er veldig sikkert for dere alle! Det å bryte grenser når det kommer til det meste her i livet, det er viktig! Det å tøye strikken lenger enn det du egentlig selv vil, er viktig! Dere lærer av sånt! KONSTANT!

Dere plukker opp lærdom som dere ikke visste dere hadde lyst til å plukke opp engang.

Å det er helt greit. Bare prøv å husk på å omfavne den lærdommen å ikke minst være åpen for fornyelser og forbedringer! For dette er jo personligheten din det er snakk om. Hver gang du går ut av skallet ditt og gjør noe du egentlig ikke hadde så lyst til, noe du til og med kanskje hater å gjøre,men du gjør det fordi presset er for stort - så er det ikke viktig hvordan du utførte det! Det er ikke viktig om du gjorde det bra eller dårlig! Men at du gjorde så godt du kunne og at du i det hele tatt faktisk gjorde det! Du mestret noe og seiret over noe, bare ved å PRØVE!

Har du noen gang sagt til noen at du er nervøs for å stå fremfor x-antall mennesker å snakke høyt? Å du har fått det berømte svaret "Bare se for deg alle du snakker for, nakne" . Man kan gi det tipset til folk fordi at vedkommende som synst det er kjipt - skal føle seg mer "påkledd" enn de andre. En slags "ovenpå" følelse. Men er det egentlig det beste trikset? Holder det for at du skal kunne stå der med komfort og god selvtillit - å late som at dette er lettere enn å tygge en tyggis? Det gjør jo ikke det! Det er jo ikke det!

DU MÅ RETT OG SLETT BARE TA DEG SAMMEN!

Det DU skal utføre - om det er å snakke forran en større folkemengde eller om du skal gjøre noe fysisk forran en større folkemengde,det har ingenting å si! Du er så SINNSYKT privilegert, som faktisk har MULIGHET til å kunne fortelle ting,forklare deg,diskutere,lære bort o.l, ved å bruke ord. Du kan snakke! Du har en stemme som høres av ALLE - om DU bestemmer at det skal være sånn! Tenk på de som er stum! Tenk på de som har talevansker! Tenk på alle de som bare skulle ønske at de kunne gjøre halvparten av det DU kan! DU er heldig!

Så ikke skjul deg bak andre å la de tale din sak for noe! Ikke "la vær" å gjøre noe eller snakke høyt,når du selv er i stand til å faktisk kunne gjøre, AKKURAT det! 

Du trenger ikke være usikker på deg selv! Du er menneskelig du å! Akkurat som alle andre! En redsel,frykt eller fobi - kan jobbes med! Enten sammen med noen eller enda bedre,utfordre deg selv og la det stå til! For klarer du DET - så kan DU lære det videre til noen andre. De har plutselig bruk for deg! 

Så kom deg ut av skallet ditt nå og hev deg opp på det nivået du fortjener å være på! 

Vær deg selv,men vær den aller beste versjonen av deg selv!!

TA KONTROLL!

2 kommentarer

CAMZ AND STAZ

18.10.2016 kl.05:35

Du er utrolig flink til å skrive!! Så mange gode poeng og generelt bare en veldig god tekst altså :-)

Mentaltrener

26.10.2016 kl.14:43

CAMZ AND STAZ: Hei! Tusen hjertelig takk for det:) Så lenge folk skjønner,forstår og lever etter det,så er det perfekt:)

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.