hits

TAKK TIL DERE ALLE!Hei kjære lesere:)

 

Så utrolig godt å se at når jeg først logger på igjen, etter veldig lang pause fra bloggen min - at jeg har fått enda flere følgere og enda mer oppmerksomhet på innleggene mine! Det setter jeg uendelig stor pris på!

Det å vite at mine innlegg faktisk slår igjennom noen hjerter her ute i verden og forhåpentligvis også er til stor hjelp for noen, er en fantastisk følelse! Jeg vet jeg har vært altfor flink til å si at jeg kommer sterkt tilbake og skal bli flinkere å skrive oftere innlegg,men så har det ikke hendt. Dette beklager jeg veldig sterkt. 

Veldig mye har hendt på privaten den siste tiden, som også har tatt bor litt fokuset fra bloggen. Så jeg skal derfor ikke si at jeg lover noe osv, men heller si at jeg skal bli flinkere til å putte fokus i dette også, sånn jeg klarer å gjøre med alt annet:)

Så derfor kommer påfølgende nytt innlegg og håper selvsagt at dere fortsetter å lese og ikke minst se tilbake på mine tidligere innlegg som du kanskje ikke har fått lest enda;)

Fortsett å lev som du gjør, og gjør du det ikke bra nok - så prøv hardere!

- Mentaltrener`n -

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.