hits

USIKKER I JULA? DON`T BE ! 

For å skrive et koselig og fint innlegg, så velger jeg selvsagt å skrive om denne høytiden vi nå trer inn i:)

Jula - den tiden vi skal vise omtanke. Vi skal gi gaver,kjærlighet og vise følelser for hverandre. 

For meg er Jula veldig viktig! Jeg er selv utrolig familiekjær og skulle ønske at jeg "for alltid" - kunne feiret julen min sammen med mine foreldre, søsken og slektninger. Men sånn vil det ikke alltid forbli. Man vokser seg eldre, livet kaster alle slags utfordringer og "nykomlinger" på deg og man må åpne øynene for nye tradisjoner og nye mennesker. Vil det være hardt eller vanskelig den første tiden? Ja - det er klart det vil være det. Man sitter plutselig i noen andres hjem på selveste julaften, omringet av andre hyggelige mennesker og man mottar gaver,kjærlighet og følelser for/fra noen helt andre, enn sin egen kjærlige familie. Som man har vært vandt med i alle de år. Så fort man får litt alene tid der og da, så blir man kanskje litt trist og savnet etter alle de tidligere julefeiringene, med alle de andre tradisjonene - de følelsene vil komme frem. Å det er helt greit!:) Sitt med den følelsen og den små kjipe klumpen i halsen - men sett for all del pris på ALLE de nye menneskene i livet ditt som har invitert deg hjem til seg, åpnet sine hjerter og deler så mye varme og glede sammen med deg:) De setter veldig stor pris på akkurat DITT nærvær og DIN eksistens! En helt fantastisk følelse vil lirke seg frem i kroppen din og du burde absolutt bare la den slippe til:) Det gjør godt!

Man pynter seg ikke bare for høytiden, men også for hverandre.

Man pynter ikke hjemmet sitt bare for seg selv, men for at julefølelsen skal komme frem i hvert et eneste hjerte som er tilstede. 

Man lager ikke bare god julemiddag til seg selv og svetter seg gjennom kokkeriet på kjøkkenet, for seg selv. Men for å glede de tilstedeværende og mette alle de sultne magene som fristes av den gode lukten som går igjennom alle rom denne dagen.

Nyt det! Ta det inn! Å vil du piffe opp din egen juleglede eller få den herlige følelsen av omtenksomhet og akkurat hva julen dreier seg om - så gi noe til noen. Si god jul til en tilfeldig person du møter,handler hos i en butikk,sitter ved på bussen eller bare smil til dem. Det er utrolig hvor varmende og godt det kan være for akkurat den personen du velger å dele litt kjærlighet med:)

Kos dere i adventstiden sammen med dine og bruk noen sekund på å se deg rundt - DU er utrolig heldig:)

Ha en fin dag!:)

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.