hits

HVORDAN OPPNÅ NOE? 

Greit! Så du har feilet på noe! Du har kanskje feilet på absolutt alt!

Men det er som Rocky Balboa sier i en av filmene sine.

"Verden er ikke bare solskinn og regnbuer. Uansett hvor stor og sterk du er, så vil verden kunne knuse deg til grunn! Å det permanent, om du lar den"

"INGEN kan slå deg hardere,enn livet! Ikke meg,ikke han eller hun og heller ikke deg selv"

"Its not about how hard you can hit, but its about how hard you can GET hit and keep on moving"

Dette her er så utrolig kloke og vise ord! Det er fyllt med så sinnsykt stor betydning! Ta det til dere! Det er mange som faktisk sender meg private meldinger her, fortsatt, til tross for at jeg ikke har rukket å være så aktiv som jeg ønsket. Å det er flott! Men nå er det mange med samme problem og som dere alle vet, så sier jeg ting rett ut og veldig direkte! Så dette jeg skriver videre nå, er til ALLE dere, som sitter å syter og sender meg meldinger om hvor vanskelig og trist det er å ikke komme videre i livet! 

Så - som jeg sa i starten.

Du har feilet i noe eller du har kanskje feilet på absolutt alt! Du har akkurat truffet bakken så hardt! Du har leppene dine i gjørme og du føler deg forferdelig! Fordi du hadde håpet ditt, drømmene dine og inspirasjonen for å oppnå dette målet du har hatt.  Husk at en vinner, en champion er ikke bare definert utifra all suksessen - men de er definert utifra all motstanden og utifra alle feilene de har overvunnet for å komme til den suksessen! Det er for lett å bare smile når du har vunnet! Det er også for lett å bry seg om at folk bare legger merke til de gangene du faktisk feiler! Sånn er verden! Men du skal drite i akkurat det! Du skal ikke bry deg om hva andre synst og mener når du feiler! Det er DET som gjør en vinner! Det er DET som gjør deg til en champion! 

Ja! Du kommer til å gjøre mange feil i livet - men du kan ikke la det definere HVEM du er! Dine feil er det som skal få deg til å pushe deg hardere! Du skal ikke havne blandt de som prøver noe, feiler og blir sittende å tenke at "Åh vel, du vet...det var vel ikke meningen da" "Det var ikke meningen jeg skulle klare det"... HVILKEN MENTALITET ER DET!!!??  Visst du vil oppnå noe, visst du vil gjøre noe stort i livet - så kan du ikke høre på alle de som drar deg ned og VERTFALL ikke hør på den dritten du SELV drar deg ned med!! Om noen er med deg for å oppnå noe felles og dere ikke klarer det, å stiller seg negativ til hele prosjektet - så skal DU være den som heller sier "Greit! Vi kommer heller STERKERE tilbake neste gang!" Uansett hva det handler om, så skal du trene hardere, du skal pugge mer, du skal bruke mange flere timer på å bli bedre! Du skal pushe deg til grensen og LANGT lenger enn det!! Men sitter du der og aksepterer feilene dine, da er du FERDIG! HVORFOR skulle du i det hele tatt prøvd i utganspunktet?! Du starter mot et mål for å vinne! For å gjøre suksess! Det er sånn det er! Det er sånn det SKAL VÆR!!

Der er ingen "feil" ! Der er ingenting som skal være umulig for deg å oppnå! Feil og umuligheter eksisterer bare om du LAR DET være et faktum for DEG! Å det er den eneste gangen!! Men nå er det for lett for mange å bare gå rundt å si " Vel, det var vel ikke meningen da....." ... - DU VILLE BARE IKKE HA DET NOK!! DU VAR ALDRI 100% INTERESSERT I Å KLARE DET!! DRIT I DINE FEIL!!  Du skal heller sitte der og la feilene dine tenne en stor flamme inni deg!! En flamme som fyrer på en lunte som gjør at lysten skal EKSPLODERE!! Å det skal ikke bare være et engangstilfelle! Men noe som skal skje på daglig basis! Det skal være noe som skal skje om og om igjen! Den følelsen!!  Som en smed som står i mange mange timer hver dag og banker å slår på jernet, for å forme det DETALJERT OG PERFEKT!!  Men det er så få som ikke orker å prøve! Som ikke TØRR å prøve - fordi følelsen av å feile, ALLTID, er tilstede! Å det suger! Det vet jeg.. Det gjør vondt. Det gjør så sinnsykt vondt! Å tro meg, jeg har vært der. 

Jeg har feilet så utrolig mange ganger i livet - men det skal ikke definere meg som menneske!  Folk kan snakke så mye dritt de bare vil, men vet dere hva? - De sto bare på sidelinja! De var ikke der når jeg blødde,svettet og gråt! Å pushet meg opp, livets fjell! DE VAR IKKE DER MED MEG! IKKE la frykten din definere hvem du er heller!  Bruk det som motivasjon! Er dere klar over hvor mange meldinger jeg har fått over en lengre periode hvor folk skriver at de er redd?? IKKE VÆR DET!!  DU ER DEN ENESTE SOM HOLDER DEG SELV TILBAKE!! THATS IT!! Hvordan skal noen fysisk klare å holde deg tilbake? Ingen kan det!! De kan ikke holde deg tilbake! Du holder deg selv tilbake..Du lar frykten definere deg og du lar det holde deg borte fra å oppnå de store fine tinga i livet. Du kan bli så mye mer og du kan bli så mye gladere! Men du vil ikke! Halvparten av deg vil det ikke lenger! 

Det har vært 1 gang i livet ditt, hvor du har oppnådd noe stort. Noe som gjorde deg så god og gla, som fikk deg til å gå ut der og føle deg viktig. Som fikk deg til å føle deg som noen! Så kom livet på sitt hardeste, sparket inn døra og knuste alle tennene dine. Det fikk deg ned på kne og det lot deg bli værende der. Å du orket ikke å prøve på nytt! Du hadde ikke den kampviljen i deg! Men nesten ingen har den biten i seg lenger.. Men du må spør deg selv - HVA kan dine feil gjøre for deg? HVOR mye skal du la dine feil ødelegge for deg?! Du må komme deg ut der igjen! Du kan ikke bare slutte å prøve! Tenk på alle suksessfulle atletene, sjefer i store bedrifter, advokater, you name it - de kom ikke så langt ved å IKKE feile! Men de lot heller ikke feilene deres, definere de som menneske! 

Du kan ikke være sånn! Du kan ikke ha det sånn! DRIT i feilene! Drit i frykten for å feile! Det er viktig for at du skal kunne lære og fortsette å kjempe for det samme målet!! Du må bare forstå hvordan det funker! Ikke vær redd for å feile, ikke vær den som står på sidelinja... Du kan ikke være sånn!

Tenk på det og ta det med deg! 

 

 

2 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

26.01.2017 kl.08:07

liker bloggen din!

Mentaltrener

26.01.2017 kl.09:44

Hanne Lovise Johnsen: Hei! Det er godt å høre:)

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.