hits

FRYKT!!!!Bilde: Hentet fra Google

 

Det er rart det der med frykt. 

At den kan føles på så utrolig mange forskjellige måter, men til syvende og sist - så er resultatet alltid det samme. Man blir redd. Nå sitter jeg i en by i Norge, klar for å hive meg ut i en 1,5 ukes redningsdykkereksamen. Første dagen har allerede gått unna, som inneholdt sykt mye trening. Jeg kjenner på meg at for hvert minutt jeg er alene, kroppen hviler og jeg rekker å tenke litt - så kjenner jeg på et lite stress. Det er frykten. Jeg kan godt sitte å skrive mye til dere om at det å ha frykt, er en positiv ting. Man skal i utganspunktet bli litt mer fokusert av det, i det man skal gjennomføre aktiviteten man gruer seg til å utføre. Men jeg velger å gi litt av meg selv i dette innlegget.

Jeg klarer faktisk ikke å være uenig med meg selv, om dette er en god ting eller dårlig ting. Fordi at for meg, så er det denne følelsen, frykten, som booster meg til å kjøre på for fullt! Det er sånn det er! Følelsen av frykt, i mitt hode, i mine instinkter, det setter igang et slags konkurranseinstinkt! Klart, ingen skal være redd for å feile her i livet. Men når man er flere titalls-meter under havoverflaten, så ER DET IKKE rom til å feile! Da er det en vei som går, det er bare en ting som gjelder - og det er å gjennomføre det med en 100% helhjerta innsats! 

Føl på frykten folkens! Kjenn at den er der. Man kan frykte så mangt, og mange ganger kan det også føre til at man feiler. Men, jeg tror at den hjelper deg mye mer, enn at den tillater deg å feile.  

Jeg skal dele dette med dere. 

En av mine største frykter her i livet? Det er å ikke kjenne frykten, når jeg burde det. Det å ikke kjenne på den følelsen, som også har en stor del av fornuft i seg. Like før jeg skal gjøre noe ekstremt og farlig. Det er en av mine frykter.

Ikke vær redd for å innrømme sånt og heller ikke vær redd for å snakke høyt om det!

6 kommentarer

dandeliongina

08.05.2017 kl.21:51

Et veldig godt poeng! Frykten er en sterk og ofte en vond følelse, men den er samtidig hjelpsom!

Ha en kul kveld!

Mentaltrener

09.05.2017 kl.18:57

dandeliongina: Takk, fint at det var forståelig :) Ha en kul kveld selv;)

Klesdesignes

11.05.2017 kl.10:13

utrulig bra innlegg. godt poeng med at en bør kjenne på frykten. godt med tanken på at selv om den er der, så går det faktisk bra uansett. en kan være litt redd. men da blir en kanskje litt mer skjerpet?

Linesblogg

28.08.2017 kl.14:21

Fint innlegg, inspirerende og kjenne på sin egen frykt, kan gi mestringsfølelse, det er en god ting

Mentaltrener

15.10.2017 kl.02:52

Arbeidsledighet: Takk skal du ha:) Ja, det er en god og viktig ting:)

friforangst

02.07.2018 kl.13:54

Masse nyttig å lese her :)

Skriv en ny kommentar

Målet med denne siden er at man skal kunne klikke seg ut herfra med et snev av bedre selvfølelse,livslyst og positiv holdning i hverdagen. Alt dette er skrevet av en person som har gjennom store deler av livet,lært av sine feil på den harde måten.